Welkom in de gemeente Moerdijk

Cultuursnuiven in de vestingsteden, wandelen en winkelen in de karakteristieke plaatsen, genieten van rust en ruimte in de natuur, heerlijk vertoeven op het water, plezier beleven tijdens een van de evenementen; het kan allemaal in de gemeente Moerdijk.

Tip van de maand augustus

Bezoek het Moerdijks Oldtimer Festival

Na het daverende succes van 2014 en 2015 organiseert Stichting Nostalgisch Moerdijk (SNM) in 2016 wederom het oldtimer spektakel aan de haven in het dorp Moerdijk.

Dit jaar vindt het Moerdijks Oldtimer Festival op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2016 plaats. Op beide dagen staan er verschillende activiteiten op het programma. Zo zal er op zaterdag een tourrit en Moerdijkparty worden georganiseerd. Op zondag vindt de grote oldtimermeeting plaats. Tevens zijn er op deze dag een braderie en verschillende podia met live muziek, demonstraties en tentoonstellingen. Kijk voor meer informatie op www.stichtingnostalgischmoerdijk.nl.