Pak je fiets en geniet van al het moois in de omgeving. Met verschillende routes, kaarten en pontjes maak je mooie tochten en fiets je door prachtige stukken natuur, langs bijzondere historische plekken en door gezellige dorpskernen. Stap eens af om monumenten van wat dichterbij te bekijken, rust lekker uit op een terras of geniet eens van de stilte en het polderlandschap. 

Wij bieden een aantal fietsroutes gratis aan; deze routes zijn hieronder te downloaden. Ook zijn deze routes en andere routes en kaarten verkrijgbaar bij de VVV i-punten in Willemstad en Zevenbergen. Kijk ook eens in de app van izi.TRAVEL!

Knooppuntennetwerkkaarten

 Met deze kaarten stel je zelf je route samen. Zo kun je zelf de afstand, rustpunten en bezienswaardigheden langs de route bepalen. 

- Fietskaart Falk 17 - West- en Midden-Brabant
- Fietskaart West-Brabant - van Routes in Brabant - Route.nl 

Fietsroutes

-West-Riding (pdf) - 35 kilometer
-Timberwolf (pdf) - 33 kilometer
- 1e Poolse Divisie/1e Poolse Divisie (pdf) - 29 kilometer
- Stelling van Willemstad (pdf) - 43 kilometer
- November '44 (pdf) - 62 kilometer
- Happen & Trappen, Schilderachtig West-Brabant- 52 kilometer
-  Watersnoodroute Moerdijk (pdf) - 35 kilometer

Liberation Route Europe

Internationale herdenkingsroute die belangrijke mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.

Van Gogh Route

Fiets, luister naar de verhalen en geniet van Brabant, de bakermat van Vincent van Gogh. Je vindt de fietsroute Etten-Leur - Zevenbergen - Prinsenbeek (pdf) tussen de diverse Van Gogh routes van Visit Brabant. De totale lengte van deze route is 36 km.

Deltapontjes en de Waterbus

Een mooie fietsroute combineren met een stukje varen op het water? Dat kan met de Deltapontjes en de Waterbus. De gemeente Moerdijk telt twee Deltapontjes. Deze zijn in Moerdijk en Willemstad en op beide pontjes mag de fiets mee aan boord. Ook kun je op woensdag aan boord stappen van de Waterbus. De Waterbus vaart van Willemstad naar Tiengemeten en de fiets mag gratis mee. Download voor meer informatie en vaartijden de Deltapontjes brochure (pdf) of bekijk onze pagina met veerpontjes.

Algemene informatie

RoutesinBrabant