Tickets Waterbus Haringvliet aan boord te koop

woensdag 11 oktober 2017

De Waterbus Haringvliet Expeditie vaart nog een aantal weken in de weekenden. Ook wordt in de herfstvakantie alle zes de dagen diverse routes gevaren. Reizigers die op het laatste moment het besluit hebben genomen om mee op expeditie te gaan, kunnen vanaf vandaag hun tickets ook aan boord kopen. De optie om tickets online aan te schaffen, blijft ook bestaan. In het weekend van 21 en 22 oktober vaart de Waterbus de laatste keer dit jaar op het Haringvliet.

Tickets

De afgelopen zomermaanden heeft de Waterbus vele vaartochten gemaakt en werd vooral gestimuleerd om online kaarten te kopen. Nu het weer in deze tijd van het jaar wat onstuimiger is en het op het laatste moment toch een heerlijke dag kan zijn, is besloten dat tickets ook aan boord kunnen worden gekocht. Echter, de online tickets blijven voorrang houden op de losse tickets aan boord. 

Dienstregeling Willemstad

De Waterbus meert in oktober tot en met 22 oktober iedere zondag aan in Willemstad en vanuit hier wordt richting gezet naar de Tiengemeten. Een extra vaardag vindt plaats op woensdag 18 oktober (in de herfstvakantie). Bestel de kaarten online of aan boord en geniet van het prachtige natuurgebied Tiengemeten. Meer informatie is te vinden op de website van de Waterbus.