Op stap met de themaflyers

Ken jij het stiltegebied  rondom de Tonnekreek en de biologische pluktuin bij camping Markdal in Standdaarbuiten? En heb jij al eens een echt Zevenbergs biertje geproefd? Onze themaflyers voeren je mee langs onontdekte plekjes, geven tips speciaal voor kids en bundelen de gaafste weetjes aan bijzondere plaatsen binnen Moerdijk. Download een van onze flyers en ontdek Moerdijk, een wereld vol verschil!

Wandelroutes en -kaarten

Knooppuntennetwerkkaarten 

Met de kaarten van het wandelroutenetwerk kun je via knooppunten zelf een route samenstellen. Bepaal zelf de afstand, de route en de rustpunten.

Fietsroutes en -kaarten

Knooppuntennetwerkkaarten

Met deze kaarten stel je zelf je route samen. Zo kun je zelf de afstand, rustpunten en bezienswaardigheden langs de route bepalen. 

Liberation Route Europe

Internationale herdenkingsroute die belangrijke mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.

Van Gogh Routes

Fiets, luister naar de verhalen en geniet van Brabant, de bakermat van Vincent van Gogh. Je vindt de fietsroute Etten-Leur - Zevenbergen - Prinsenbeek (pdf) tussen de diverse Van Gogh routes van Visit Brabant. De totale lengte van deze route is 36 km.

Attractiekaarten

Deltapontjes en de Waterbus

Een mooie wandel- of fietsroute combineren met een stukje varen op het water? Dat kan met de Deltapontjes en de Waterbus. De gemeente Moerdijk telt twee Deltapontjes. Deze zijn in Moerdijk en Willemstad en op beide pontjes mag de fiets mee aan boord. Ook kun je tijdens de zomermaanden op woensdag, donderdag en zondag aan boord stappen van de Waterbus. De Waterbus vaart van Willemstad naar Tiengemeten en de fiets mag gratis mee. Download voor meer informatie en vaartijden de Deltapontjes brochure (pdf) of bekijk onze pagina met veerpontjes.