Pianoconcert met Frans accent

Zondag 24 februari krijgt een muzikaal accent geeft het Vlaamse pianoduo Symbiosis een exclusief pianorecital in d’Engelenburgh. Met 'Invitation au voyage' spelen zij een muzikale reis door Frankrijk. Laat je verrassen met werken van o.a. Poulenc, Bizet, Debussy, Mozart, Choping en Fauré. Bij elk muziekstuk vertelt het duo iets over de componist, de compositie of iets verrassend. Een aanrader voor liefhebbers van klassieke muziek!

Liefhebbers van klassieke muziek houden de zondagmiddag op 24 februari vrij. Zij hebben de kans om een prachtig concert bij te wonen van een bijzonder duo. Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans zijn twee jonge pianisten die elkaar leerden kennen in het conservatorium van Antwerpen. Ze behaalden er beiden hun masterdiploma met grote onderscheiding in de klas van Levente Kende en Heidi Hendrickx. Hun hechte vriendschap en gedeelde passie voor vierhandige pianomuziek bracht hen samen tot ‘Pianoduo Symbiosis’.

Sinds 2016 leggen zij zich vol overgave toe op het pianoduorepertoire, en dat resulteerde in een reeks concerten in België en Nederland. Afzonderlijk traden beide pianisten al op in Frankrijk, Duitsland, Engeland, Hongarije en Italië. Zij werden meermaals finalist en laureaat in nationale en internationale wedstrijden.
Naast hun activiteiten op het podium zijn beide pianisten ook verbonden aan de Antwerpse Academies: Elisabeth geeft pianoles en initiatie in Deurne en Sander is leraar piano en ‘piano-atelier’ in Borgerhout.

Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Geen kaartverkoop