Klassiek concert met de sonates van Gabriel Fauré

Celliste Hanneke Rouw en pianiste Anouk de Jong treden op zondag 24 februari op in de Moerdijkzaal in Zevenbergen. Tijdens dit concert worden twee sonates van Gabriel Fauré ten gehore gebracht.

Hanneke heeft zich in een enorme concertreeks gespecialiseerd in de sonates van Rachmaninoff, Grieg, Saint-Saëns, Brahms, Lalo, Chopin, Mendelssohn, Beethoven, Shostakovich. Debussy en Prokofjev. Bovendien werden ook de zes cello suites van J.S.Bach uitgevoerd. 
Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn. Een jaar later volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Ondanks haar passie voor de cello is Hanneke microbiologie gaan studeren in Wageningen. Na haar afstuderen koos ze toch voor de cello en studeerde zij bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven.
Anouk de Jong rondde in juni 2011 haar Masterstudie piano af aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle, waar zij studeerde bij Sepp Grotenhuis. Binnen de kamermuziek neemt liedbegeleiding een belangrijke plaats in als onderdeel van haar studie. Op het gebied van piano solo heeft zij een brede interesse, waarin ook veel ruimte is voor het 20e-eeuwse repertoire. Voor piano solo volgde zij masterclasses bij Katariina Liimatianen, Anna Wesolowska, Juris Zvikovs en Ralph van Raat.

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
gehandicaptenparkeerplaats Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeergarage Ja
Parkeren bij accommodatie Ja
Doelgroep
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Leeftijd
Leeftijd jeugd Alle leeftijden
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Kaartverkoop via accommodatie zelf,Kaartverkoop voor aanvang,Online kaartverkoop
Cultuur
Genre Klassieke muziek
Reserveren reserveren verplicht

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultuurmoerdijk.nl en bij de ingang van het Gemeentehuis in Zevenbergen. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang tot het concert.

Zondag 24 februari 2019 vanaf 12:30

Pastoor van Kessellaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
4761 BJ, Zevenbergen