Fort de Hel

Fort de Hel is een oud fort uit de 18e eeuw, gebouwd door de Fransen in de tijd van Napoleon. Een bijzondere plaats waar wandelaars en fietsers welkom zijn voor een kopje koffie en waar kinderen op deze avontuurlijke locatie kunnen spelen. Heb je iets te vieren? Er zijn talloze mogelijkheden.

Een leuke dag beleven in de hel? Klinkt als onmogelijk, maar niets is minder waar. Want in het uiterste puntje van Noord-Brabant ligt Fort de Hel. Ooit gebouwd door de Fransen in de tijd van Napoleon, nu een historische plek.
Dankzij Stichting Vrienden van Fort de Hel is het fort nu een bijzondere plaats waar wandelaars en fietsers welkom zijn voor een kopje koffie en waar kinderen op deze avontuurlijke locatie kunnen spelen. Heb je iets te vieren? Er zijn talloze mogelijkheden voor bedrijven, vrijgezellen, verenigingen en families.

Een arrangement reserveren? Contacteer fortwachter Pieter Korteweg.

Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
Zien, Doen & Beleven
Rondleidingen Ja
Fotograferen toegestaan Fotograferen met flits toegestaan

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:00
Zaterdag 13:00 17:00

* In de periode van 1 april t/m 1 oktober ieder weekend geopend. Tijdens de wintermaanden gesloten.

Helsedijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
4797 SJ, Willemstad Nb