Kaartverkoop Bont Gemaauw start op 12 en 13 januari

woensdag 3 januari 2018

Twee weken voor carnaval van start gaat, wordt in theater de Vlakte (hotel de Borgh) traditioneel het Bont Gemaauw georganiseerd. De kaartverkoop hiervan start op 12 januari voor club van 100 leden en op 13 januari voor iedereen. Kaarten kunnen worden gekocht bij hotel de Borgh.

Vier dagen (25, 26, 27 en 28 januari) lang zal het publiek worden voorzien van sketches, dans, voordrachten en zang. Ook dit jaar wordt het Bont Gemaauw weer aan elkaar gepraat door van Gummigalgen en van Epscheuten.

Het Bont Gemaauw is de opvolger van het Mauwbal dat eind jaren ’80 voor het eerst is gehouden. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van Stichting Carnaval Zevenbergen of hotel de Borgh.