Grupo del Sur

Grupo del Sur, oftewel ‘de groep van het zuiden’ speelt bekende werken van klassieke componisten als Bach, Ravel en Stavinsky. Hierbij wordt op geraffineerde wijze klassieke muziek en tango met elkaar verweven.

De groep graaft steeds dieper in het repertoire van Astor Piazzolla, de grondlegger van de Tango. Een genre waarin hoge eisen worden gesteld aan samenspel en virtuositeit.

In het nieuwe programma worden ook eigen werk, geschreven door contrabassist/arrangeur Marc van Rooij, ten gehore gebracht. In combinatie met orginele werken van Piazzolla levert dit bijzondere muzikale ervaringen op!

Grupo del Sur bestaat uit:
Matías Pedrana – bandoneon
Anne-Marie van de Grint – viool
Paul Hagenaars – gitaar
Ivo de Greef – piano
Marc van Rooij – contrabas

Cultuur
Genre Klassieke muziek
Reserveren reserveren aangeraden
Informatie kaartverkoop Kaarten kunnen worden gereserveerd via: klassiekconcert@cultuurmoerdijk.nl. Graag bij reservering naam, telefoonnummer, datum concert en het aantal kaarten vermelden.
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Kaartverkoop via accommodatie zelf,Online kaartverkoop
  Van Tot Toelichting

Zondag 28 januari 2018vanaf 12:30