Beth en Flo

Twee pianisten die het liefst concerten geven die niet alleen concerten zijn. Dat zijn Claudette Verhulst en Elsbet Remijn. Beiden studeerden in 2014 af aan de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als pianoduo maken Beth & Flo een klassiek retical vrolijk en verassend! Het vertellen van verhalen, flirten met het publiek en ondertussen muziek van Brahms, Ravel, Rachmaninov en andere componisten laten horen. Dat is wat Beth & Flo het liefst doen.

Beth en Flo treden niet alleen op in theaters en concertzalen, maar net zo lief op plekken waar klassieke muziek nooit klinkt. Zo speelden Claudette en Elsbet in de zomer van 2015 tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam in een boksschool de voorstelling Slaande Ovatie, waarin de dames niet alleen pianisten, maar ook boksers waren. 

Verhalen, verassingen en interacties met het publiek zijn dus belangrijke elementen in de concerten van Beth en Flo. Het duo is in volle vaart op ontdekkingsreis om alles wat mogelijk is met klassieke muziek zich eigen te maken en het publiek daarin mee te nemen. 

Praktische informatie

Cultuur
Genre Klassieke muziek
Reserveren reserveren aangeraden
Informatie kaartverkoop Kaarten kunnen worden gereserveerd via: klassiekconcert@cultuurmoerdijk.nl. Graag bij reservering naam, telefoonnummer, datum concert en het aantal kaarten vermelden.
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Kaartverkoop via accommodatie zelf,Online kaartverkoop
  Van Tot Toelichting
€ 15.00

Zondag 22 april 2018 vanaf 12:30

Pastoor van Kessellaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
4761 BJ, Zevenbergen