Benjamin van der Velden - Ik Ben

Het had weinig gescheeld of Benjamin van der Velden had zijn leven achter de piano weggedroomd. Totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam. "Het lied dat aangenaam herinnerde aan Ramses Shaffy in diens wat meer benevelde periode, werd later in de finale door niemand meer benaderd", schreef Haarlems Dagblad

Nu Benjamin had geproefd van het theater, was er geen weg meer terug. Beschonken schreef hij zich in voor het eerste cabaretfestival dat hij tegenkwam, en zijn nog ruwe talent werd direct herkend. Benjamin, ooit van het vmbo getrapt en nu als autodidact afgestudeerd aan het Conservatorium, ademt muzikaliteit en bevlogenheid.

“Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken”, schreef de jury van het eerste cabaretfestival waaraan hij meedeed (Griffioen/Zuidplein Festival) en dat hem de juryprijs uitreikte. Na het tweede festival (Groninger  Cabaret Festival) zat hij terug in de trein met de persoonlijkheidsprijs in zijn tas.

Reden genoeg om Benjamin van der Velden – een uitzonderlijk talent – de eerste tournee als ‘TVB new artist’ door het land te gunnen. Vijftig theaters onderschrijven zijn talent en maken deze tournee met zijn programma ‘Ik Ben’ mogelijk.

Praktische informatie

Cultuur
Genre Cabaret
Reserveren reserveren aangeraden
Informatie kaartverkoop Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website van theater de Schuur (zie contactgegevens)
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Kaartverkoop via accommodatie zelf,Online kaartverkoop
Prijs
Kaartverkoop URL http://www.theaterdeschuur.nl/voorstellingen/item/12-benjamin-van-der-velden
  Van Tot Toelichting
10.00

Zaterdag 24 februari 2018vanaf 20:15

* De zaal is vanaf 19:45 uur geopend.

Kerkstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
4761 CA, Zevenbergen